A természet időkereke 2017

Innen: Wiki Grepolis HU
A lap korábbi változatát látod, amilyen Moira (vitalap | szerkesztései) 2017. június 11., 21:36-kor történt szerkesztése után volt. (→‎Így néz ki)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Jump to navigation

Így néz ki

Nwot2017.png

Esemény ideje

2017.06.12. - 2017.07.06.

Leírás

A Természet idő kereke esemény 24 kereket tartalmaz. Minden nap egy új kerékhez férsz hozzá. Amint a napra kattintasz, az ablak jobb oldalán, egyből megjelenik a kerék, rajta hat különféle jutalom és két szent faág. Gyűjts össze öt ágat és akkor egy héten át ingyen segítenek a tanácsadók, vagy ha olyan világon játszol, ahol vannak hősök, úgy az új hős, "Daidalosz" áll szolgálatodba
A középső gomb megnyomásával tudod megpörgetni a kereket, amely magától megáll. A jutalom a kerék közepén jelenik meg egy rövid animáció után. A nap első pörgetése mindig ingyenes, de arany ellenben többet is pörgethetsz. A kapott jutalom teljesen véletlenszerű. Az új pörgetés előtt azonban be kell gyűjtened a már megszerzett jutalom.
A kereket újra lehet tölteni arany ellenében.
A nap első pörgetése után, a háttérben megjelenik egy új díszítés. Valamennyi díszítés megszerzése után megszerzed az "Idő visszafordítás" kitüntetést.

Hogy éred el az eseményt?

Kattints a képernyőd jobb alsó sarkában lévő esemény ikonra, és ez megnyitja a az esemény ablakot.

Nwot2016 icon.png

Az adott nap aktiválása

Amint az illusztrált kép fölé viszed az egeret, az esemény ablakban feltűnnek a jelző ikonok, valamennyi egy szám szerepel 1 és 24 között. Ha a tűfejre kattintasz, akkor az aznapi kerék jelenik meg a fától jobbra. A kerék használatának lehetőségéhez fontos, hogy olyan sorszámú napot válassz, ahány nap már eltelt az esemény kezdete óta.

Aktív nap

Az aktív nap jelzése arany színű.

Winter2015 current.png

Korábbi napok

Kék színnel jelöljük azon korábbi napokat, amelyek még tartalmaznak jutalmakat.

Winter2015 past.png

Jutalmak tárolása

Nem kell egyből begyűjtened a jutalmakat, azt a keréken hagyhatod az esemény végéig.

Winter2015 collect.png

Díszítés

Minden nap az első pörgetés után egy új, nap specifikus dísz jelenik meg az esemény ablakban.

Pörgetés

Először csak egy "pörgess" gombot látsz a kerék közepén, ha van szabad pörgetésed.
A gomb megnyomása egy fénysávot jelenít meg, amely a lehetséges jutalmak felett pörögve (azokra nem, amelyeket már megszereztél).
Amikor megáll az animáció a központi gomb eltűnik, helyét a megszerzett jutalom veszi át.
A jutalomra kattintva tudod azt felhasználni az aktív városodban, vagy a jutalomtáradba eltenni, esetleg el tudod dobni, ha nincs rá szükséged. Úgy is dönthetsz, hogy ott hagyod későbbi begyűjtésre.

Újratöltés

Ha mind a 6 jutalmat megkaptad már a keréken, újra tudod azt tölteni, első körben 50 arany ellenében, utána töltésenként tovább nő az ár. Hamarabb is újratöltheted (ha már beszerezted a kedvenc jutalmad és szeretnél ismét esélyt kapni rá). Ne feledd azonban, hogy minden alkalommal megnő a költsége a töltésnek, ami csak éjfélkor fog visszaállni 50-es alapértékre.

Szent faágak

Az esemény során a szent faágaknak is van egy kijelzője. Ez azt mutatja meg, hogy mennyi ágat kell még szerezni, hogy mind az öt tanácsadó ingyen álljon a rendelkezésedre, vagy hőssel rendelkező világok esetén, hogy Daidalosz a szolgálatodba álljon. A szükséges faágak megszerzése után a Természet ajándéka kitüntetést is bezsebeled.

Nwot2016 branch.png

Szent faág gyűjtemény

Minden nap két jutalom mellett megbújik egy szent faág. Ha az adott jutalmat pörgeted ki, egyben a faág is a tied lesz.
Ha mind az 5 faágat megszerzed, több már nem jelenik meg a keréken. Vagy a tanácsadók, vagy Daidalosz azonban szürkéről színessé válik, ahogy megkapod a szolgálataikat.
Az újratöltés gomb nem fog kihatni a faágakra, amit egy adott nap már begyűjtöttél, azt még egyszer nem tudod megszerezni!

Extra pörgetések költsége

Minden éppen aktív nap első pörgetése ingyenes. Minden további pörgetés prémium aranyba kerül.

Az első pörgetés tehát ingyenes, a második 100 aranyba kerül, minden további 100-zal többe, mint az előző.

Pörgetés Featureicons02 2.08.png
1 INGYENES
2 100
3 200
4 300
5 400
6 500

Ha kihagytál egy napot, úgy a korábbi nap első pörgetése 100 aranyba kerül, minden további pörgetés az előzőnél 100 arannyal drágább.

Pörgetés Featureicons02 2.08.png
1 100
2 200
3 300
4 400
5 500
6 600

Ez azt jelenti, hogy a második pörgetés az aktív napon 100 arany, de ha kihagytál egyet, tehát egy korábbi nap első pörgetéséről van szó, akkor az nem ingyenes, hanem 100 arany. A második pörgetés az aktív napon 100 arany, de egy korábbi kihagyott nap pótlása után a második pörgetés 200 arany.

Visszaszámlálás

Az esemény csak korlátozott ideig elérhető, 2017. június 12. és július 6. között. A hátralévő idő mindig látható az esemény ablak bal felső sarkában. Ahogy lejár az idő, az esemény ablakot nem lehet már megnyitni. Ne feledd időben begyűjteni az összes megszerzett jutalmat a kerékről. Ahogy letelik az idő, többé nem lesz lehetőséged már rá.

Mobil Alkalmazás

Az esemény mobilos alkalmazáson is elérhető és a globális eseménnyel egyidejűleg fog kezdődni. Próbáld ki, hisz a mobilodon csak egy érintéssel meg tudod pörgetni a kereket!

Kitüntetések

Az esemény alatt két fajta kitüntetést szerezhetsz meg. Az egyik az "Idő visszaforgatása" kitüntetés, amely a kerék 3/6/12/24 pörgetése után jár. A másik a "Természet ajándéka" , ezt az összes szentelt faág megszerzése után jár.

Idő visszaforgatása

3 Pörgetés 6 Pörgetés 12 Pörgetés 24 Pörgetés
Nfot2016 lvl1.png Nfot2016 lvl2.png Nfot2016 lvl3.png Nfot2016 lvl4.png

Természet ajándéka

Nfot2016 collector.png

Jó játékot kíván: a Grepolis csapata!