Innen: Wiki Grepolis HU
A lap korábbi változatát látod, amilyen Moira (vitalap | szerkesztései) 2016. november 16., 22:17-kor történt szerkesztése után volt. (Vannak korlátozások?)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)


Mi ez?

Szeretnénk mindenkit emlékeztetni arra, hogy ez az újítás még a fejlesztési folyamat legelején tart és szeretnénk javítani rajta!

Az arany kereskedelem egy olyan elem, amely lehetőséget ad játékosoknak arra, hogy nyersanyagokat küldjenek más játékosoknak aranyért cserébe. Így azon játékosok, akik sok nyersanyagot halmoztak fel, tudnak más játékosokon segíteni miközben maguk is hasznos jutalomban részesülnek.

Hogyan működik?

Gold trade.png

Az arany kereskedelmet elég könnyű használni, és úgy működik, mint minden más kereskedelem a piacon. Annyi kell csak hozzá, hogy vagy új ajánlatot hozz létre, vagy elfogadj egy már létező ajánlatot.

Olyan ajánlatot is csinálhatsz, ahol aranyért kérsz nyersanyagot, vagy olyat is, ahol aranyat kérsz nyersanyagért.

Találhatsz és csinálhatsz is ajánlatot 1 és 50 arany tétel között bármennyi aranyról, a nyersanyag oldalról pedig a kereskedelmi kapacitásod határozza meg a korlátaidat.

Annak érdekében, hogy mindenkinek lehetőséget adjunk arany szerzésére, a piacon az arany ajánlatok kerülnek legelőre. Reméljük, így senki se marad le egy különösen kedvező ajánlatot, amelyet épp valaki létrehozott.

Mikor kapom meg az aranyat?

Minden ugyanúgy működik, mint más kereskedelmi tételeknél, amint elfogadod az ajánlatot, vagy a tiedet elfogadják, várnod kell, míg a kereskedő megérkezik úti céljához és az üzlet ezáltal realizálódjon.

Vannak korlátozások?

Két nagyon fontos korlát van, amelyet biztonsági okokból bevezettünk. Kereskedelmi tételenként csak 200 aranyat tehetsz fel maximum a piacra. Valamint csak olyan arany kerülhet a piacra, amelyet valaki megvásárolt. Vagyis a játékban egyéb módon szerzett aranyakat nem lehet felhasználni a piaci kereskedelemben.

Egyes fizetési módoknál a vásárolt aranyat nem lehet azonnal felhasználni. Ez vásárlási módtól függően változó idő, amely egybeesik a vásárlás visszavonására rendelkezésre álló idővel. (A piacon a felhasználható arany melletti i betűre kel vinni az egér mutatót, hogy lásd, mely fizetési módoknál mennyi ez az idő.)

Elérhető az én világomon?

Jelenleg a magyar Chi világon, és valamennyi 2015. február 10 után megnyitott világon lesz elérhető.