Innen: Wiki Grepolis HU
A lap korábbi változatát látod, amilyen Porphyrion (vitalap | szerkesztései) 2014. december 8., 19:56-kor történt szerkesztése után volt.
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Grepolis tégla.png

Üdvözlünk Grepolis világában!

Zeus villám.gif

Készen állsz, hogy uralmad alá hajtsd az ókori Hellászt?

Hogy Perszeusz, Leonidász, Nagy Sándor, Achilleusz és más görög hősök nyomdokaiba lépj? Ha igen, csatlakozz hozzánk egy különleges kalandban, amely az ókori görögök világába kalauzol téged!

Ebben a böngésző alapú on-line játékban a te feladatod, hogy kis poliszodat hatalmas metropolisszá fejleszd, erős sereget és ütőképes flottát toborozz, majd távoli szigetek hódításába kezdj. A dicsőséghez és hatalomhoz vezető utadat választásod szerint öt isten egyengetheti: Zeusz, Héra, Athéné, Poszeidón vagy Hádész. Isteneid irántad tanúsított kegye dönthet győzelem és vereség közt.

Ezen Wiki oldalak célja, hogy segítséget nyújtson a világuralomért folytatott küzdelmedben. Keress akár játékszabályokat, akár játék működésére vonatkozó adatokat, vagy tapasztalt játékosok által írt stratégiai útmutatókat, itt segítségre lelsz. Az itt összegyűjtött információk birtokában nem kell sok idő, hogy az Iliász hőseinek magabiztosságával vezesd a csatákat mind tengeren, mind szárazföldön.


Tárgymutató

Zeusz széle.png