Karácsony 2012

Innen: Wiki Grepolis HU
A lap korábbi változatát látod, amilyen Moira (vitalap | szerkesztései) 2012. november 29., 23:48-kor történt szerkesztése után volt.
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Jump to navigation
Xmas2012 banner.png


Leírás

A 2012-es Adventi Naptár sok új, izgalmas jutalommal szolgál számodra. Minden nap lehetőséged lesz arra, hogy három díszítő elem közül egyet kiválassz. Döntéseid során december 24-ig eljutsz oda, hogy saját, egyedi naptárat állítasz össze, amelynek képét másokkal is megoszthatod.

Minden díszítő elem jutalommal van egybekötve, amely hatását a dekoráció kiválasztásakor aktiválsz. Magát a jutalmat nem kell azonnal aktiválnod, tehát nem kell egyből dekorációt választanod. Elég, ha elsőre minden nap kibontod az aznap elérhető csomagot, és később döntesz tartalmáról. Az esemény végéig lehetőséged lesz eldönteni, hogy mi legyen a dobozban.

Elmulasztott napok

Ha az arra rendelkezésre álló napon nem tudtad kinyitni az ajándék dobozt, úgy aranyért cserébe azt később is ki tudod nyitni. Ebben az esetben az esemény végéig bármikor választhatsz dekorációt.

Előnyösebb, ha minden nap belépsz egyszer, hogy az aznap aktív ajándékot kicsomagold. Ezt az ajándékdobozon látható szalag kikötése fogja jelezni.

Dekorációk cseréje

Ha nem tetszik a dekoráció képi megjelenése már, vagy pedig az aktiválás napján még egy másik jutalmat szeretnék inkább, az eredetileg választott helyett használni, aranyért cserébe át tudod váltani a dekorációt. Ilyenkor a régi helyett az új díszítő elem jelenik meg. Ha még nem használtad az új dekorációt, akkor az azért járó jutalmat is megkapod.

Megjegyzések

Néha a rendszer nem fogja engedni, hogy egy adott dekorációra válts. Ez olyankor történik, ha a jutalom egy olyan hatás, amely már aktív az adott városodon. Ebben az esetben ki kell várnod, hogy elmúljon a hatás, hogy aktiválhassad az általad választottat.

Amint egy díszítő elemet helyezel a karácsonyi képre, az "használt"-tá válik, vagyis ha lecseréled egy másikra és visszatérsz erre, többé nem fogsz érte jutalmat kapni. Egy adott naptári napra összesen maximum 3 jutalmat kaphatsz, díszítésenként egyet.


Xmas banner.png
Jó játékot kíván: a Grepolis csapata!