Innen: Wiki Grepolis HU
A lap korábbi változatát látod, amilyen Silver.Ghost (vitalap | szerkesztései) 2013. március 30., 18:43-kor történt szerkesztése után volt.
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)

Építhető Épületek

ASD.JPG


A fenti képen láthatod, hogy városodban milyen alap épületeket építhetsz. Ezekről (építésükről, funkcióikról) részletes adatokat az Épületek oldalon találsz. Ha játékon belül a szenátusra kattintva megnyitod annak oldalát, balra lent egy + jelet találsz. Arra kattintva az összes építhető épület megjelenik. Az egérmutatót az egyes épületek fölé húzva megláthatod, hogy mi hiányzik még ahhoz, hogy a következő szintet felépíthesd.

Egy egyszerűsített építési menüt találsz az áttekintő panel ötödik fülére (“Építkezés ebben a városban” fül) kattintva. Itt az aktív (színes) ikonokra kattintva az építkezést azonnal elkezded, az inaktív ikonokra kattintva a panel alján láthatod, mi az adott épület következő szintjének teljes nyersanyag-szükséglete.

Akadémiai fejlesztések


Fejlesztések.jpg


Itt láthatod azokat a fejlesztéseket, amiket az akadémia építésével, bővítésével érhetsz el. Minél magasabb a szintje, annál több technológiát fejleszthetsz ki némi nyersanyag ráfordításával. Részletesebb adatokat a Fejlesztések oldalon találsz.


Vissza a kezdőlapra