Innen: Wiki Grepolis HU
(Új város szerzésének a lehetőségei)
(Új város szerzésének a lehetőségei)
5. sor: 5. sor:
  
  
Várost alapítani minden szerveren tudsz. A '''régi foglalási rend''' csak '''[[Alpha]]''', '''[[Béta]]''', [[Epsilon]], [[Éta]] és [[Iota]] szervereken működik, az '''új foglalási rend''' pedig a '''[[Gamma]]''', '''[[Delta]]''', '''[[Zeta]]''', '''[[Theta]]''' és [[Kappa]] szervereken.
+
Várost alapítani minden szerveren tudsz. A '''régi foglalási rend''' csak '''[[Alpha]]''', '''[[Béta]]''', [[Epsilon]], [[Eta]] és [[Iota]] szervereken működik, az '''új foglalási rend''' pedig a '''[[Gamma]]''', '''[[Delta]]''', '''[[Zeta]]''', '''[[Theta]]''' és [[Kappa]] szervereken.
  
  

A lap 2011. szeptember 17., 19:26-kori változata

Új város szerzésének a lehetőségei


Városaid számát két módon gyarapíthatod. Az egyik a város alapítása, amikor szabad építési területet népesítesz be lakosaiddal, a másik pedig a foglalás, amikor a más játékos városa feletti uralmat veszed át. Az alábbi linkek valamelyikére kattintva eljuthatsz ahhoz a módszerhez, amelyről részletesebb információkhoz szeretnél jutni.


Várost alapítani minden szerveren tudsz. A régi foglalási rend csak Alpha, Béta, Epsilon, Eta és Iota szervereken működik, az új foglalási rend pedig a Gamma, Delta, Zeta, Theta és Kappa szervereken.


Városalapítás Régi foglalási rend Új foglalási rend

Alapitas.png


Foglalas.png


Lazitas.png


A városaid számának gyarapításához a második várostól fölfelé minden esetben kultúrpontokra van szükséged. A kultúrpontok határozzák meg a kulturális szintedet, a kulturális szinted pedig azt, hogy hány városod lehet legfeljebb. Minden egyes kulturális szint eléréséhez egyre több kultúrpont szükséges.

A kultúrpontokról bővebben az Agóra oldalon olvashatsz.


Vissza a kezdőlapra