Ügyfélszolgálat - Support

Innen: Wiki Grepolis HU
A lap korábbi változatát látod, amilyen Trys Asgon (vitalap | szerkesztései) 2013. április 6., 07:04-kor történt szerkesztése után volt. (→‎Kérelem Készre állítása)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Jump to navigation

Az Ügyfélszolgálat a Szupporttal történő kommunikáció egyetlen színtere. Itt állnak rendelkezésre a szükséges rendszeradatok, hogy a felmerülő kérdéseket meg tudjuk válaszolni. A kiszabott tiltások ellen is itt lehet fellebbezni!

Ügyfélszolgálat elérése


Az Ügyfélszolgálat elérésére két mód áll nyitva a játékosok számára:

  • a főoldalon a Support linkre kattintva a bejelentkezési adatokat megadása után;
Belépés1.png
  • illetve a játékvilágban a Beállítások menüpontban az Egyéb bekezdés alatt, az Ügyfélszolgálat fülre kattintva lehet eljutni a Szupport felületre.
Ügyfélszolgálat.jpg

Áttekintés


Amikor először megnyitod az Ügyfélszolgálat panelt, az alábbi ablak fog megjelenni:

Áttekintés.png

Első Kérelem elküldése


Itt meg kell adni az érintett Világot és a kérelem Típusát. A Világ pontos megadása azért fontos, mert nem minden Szupport tag dolgozik minden világon, és így érdemes azokat a Szupport tagokat megszólítani, akik az adott világ paramétereit a legjobban ismerik. A Típus helyes megadásával lehet az eljárást meggyorsítani, ugyanis nem minden Szupport tag látja minden területet, mindenki csak a saját területén dolgozik. A "Rendben" gombra kattintva lehet továbblépni.

Ezek után a rendszer megerősítést kér, hogy valóban jó paraméterek lettek megadva. A továbblépéshez menj a "Folytatás" gombra.

Megerősítés.png


Ezek után megjelenik az Új kérelem készítése ablak, ahol meg lehet adni a Kérelem tárgyát és magát az üzenetet. Az üzenetbe lehet idézetet, linket és képet is beszúrni. Az Létrehozás gombra kattintva lehet elküldeni a kérelmet.

Új kérelem készítése.png

Ha elküldted a kérelmet, az alábbi értesítést fogod megkapni:

Értesítés.png

Kérelmek listája


A Kérelem elküldése után a következő kép látható: Elkészült.png


Itt láthatóak a korábban elküldött Kérelmek és új Kérelmet is lehet nyitni. A korábbi Kérelmeknél látható a Világ és az utolsó hozzászólás ideje. A még megválaszolatlan Kérelmek mellett egy piros pont és a Nyitott szöveg látható az Státusz alatt.

A Kérelem nevére kattintva lehet megnézni a kérelmet. Itt további üzenetet is lehet írni a témával kapcsolatban, amennyiben a problémád elavult/rendeződött, átállíthatod a kérelmet "megoldott"-ra, és fájlt is tudsz a kérelmedhez csatolni.

Kérelem.png

Megválaszolt Kérelem


Miután egy Szupport tag válaszol a Kérelemre, az Állapotnál egy zöld pont és a Megválaszolt szöveg látható. Megválaszolt kérelmek lista.png


A Megválaszolt Kérelemre kattintva olvasható a Szupport válasza. Itt át lehet állítani a kérelmet "megoldott"-ra, ha elfogadjuk a Szupport válaszát, vagy újabb üzenetet lehet írni. Megválaszolt kérelem.png

Kérelemre adott válasz(ok) értékelés


Az Értékeld a kérelmeidre adott választ. szövegre kattintva lehet a választ értékelni. Az alábbi osztályzatok közül lehet választani: Kiváló - Jó - Kielégítő - Nem kielégítő - Nagyon rossz. Értékelés.png

Kérelem Készre állítása


A Kérelem készre állítása után az Státusz alatt a "Megoldott" szöveg jelenik meg. Kész kérelem.png


A Szupport ilyenkor úgy veszi, hogy nem is vársz további választ, ezért addig ne állítsd készre a Kérelmet míg úgy nem gondolod, hogy minden kérdésed megválaszolásra került. Amíg a Kérelem Kész állapotban van, addig még újra meg tudod nyitni a Kérelemre kattintva egy új üzenet elküldésével. A Szupport egy bizonyos idő után a Készre állított kérelmeket lezárja, hogy ne terheljék tovább a rendszert. A lezárt Kérelmeket nem lehet már újranyitni.


Vissza a kezdőlapra
Jó játékot kíván: a Grepolis csapata!