Kezdőlap

Innen: Wiki Grepolis HU
Jump to navigation
Üdvözlünk Grepolis világában!

Készen állsz arra, hogy meghódítsd az ókori Hellászt? Hogy Perszeusz, Leonidász, Nagy Sándor, Achilleusz és más görög hősök nyomdokaiba lépj? Csatlakozz hozzánk egy egyedülálló kalandba, amely az ókori görögök világába kalauzol Téged!

Ebben az ingyenes, böngésző alapú online játékban a Te feladatod, hogy a kis poliszodat hatalmas metropolisszá fejleszd! Hogy erős sereget és ütőképes flottát toborozz, majd távoli szigetek hódításába kezdj! A dicsőséghez és a hatalomhoz vezető utat választásod szerint nyolc isten egyengetheti: Zeusz, Poszeidón, Héra, Athéné, Hádész, Artemisz, Aphrodité vagy Árész. Isteneid irántad tanúsított kegye dönthet győzelmed és vereséged közt.

Ezen Wiki oldalak célja, hogy segítséget nyújtson a világuralomért folytatott küzdelmedben. Keress játékszabályokat, a játék működésére vontakozó adatokat vagy tapasztalt játékosok által írt stratégiai útmutatókat! Az itt összegyűjtött információk birtokában nem kell sok idő, hogy az Iliász hőseinek magabiztosságával vezesd a csatákat mind tengeren, mind szárazföldön.

Zeus FP.png


T á r g y m u t a t ó
Ha máshol szeretnéd használni ezeket az irányelveket, mindenképp olvasd el az Általános Jogi nyiltakozatot és a #10-es Wiki szabályzatot.
InnoGamesLogo.png
Kövess minket a Facebookon!

Lépj be az exkluzív tartalmak és versenyek világába!
FacebookLogo.png
Jó játékot kíván: a Grepolis csapata!