Halloween

Innen: Wiki Grepolis HU
A lap korábbi változatát látod, amilyen Moira (vitalap | szerkesztései) 2012. október 27., 23:19-kor történt szerkesztése után volt. (→‎Tökvadászat)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Jump to navigation
Halloween banner.png

Időtartam

2012. október 29. - november 5.

Leírás

Map pumpkin.png

Reményeink szerint 2011-ben hagyományt teremthettünk azzal, hogy első alkalommal rendeztük meg a Halloween-i Grepolis tökvadászatot. 2012-ben október 29-től kezdve vár rátok az esemény, amely során a tengeren úszkáló tököket kell begyűjtenetek. A gyűjtögetés során jutalmat és kitüntetéseket kaphattok.


Ha sikerült megtalálnod egy tököt, és azt kinyitod, úgy az adott városban +5% nyersanyagtermelést kapsz (az alaptermelést növeli, tehát egy a bónuszok közül, nem pedig a bónuszokra is adott nagy bónusz). Ezzel elindítod a nagy tökvadászatot.

Tökvadászat

Amint kinyitod az első tököt, kezdetét veszi a tök vadászat. Az első tök megtalálását követően 60 másodperc (tehát összesen egy perc) áll a rendelkezésedre, hogy további 9 tököt összeszedj. Minden egyes tök, amelyet a határidőn belül megtalálsz további 1 órával növeli meg a bónusz intervallumát. Egy városban egyszerre maximum 10 órán át tarthat a bónusz!


Fontos

- Minden tököt csak egyszer nyithatsz ki.
- Amíg a tökvadászat jutalmául kapott mindenszenteki varázslat aktív, nem tudsz új tökvadászatot kezdeményezni!
- Minden tökvadászat alkalmával maximum 10 tököt tudsz begyűjteni.

Jó játékot kíván: a Grepolis csapata!