Innen: Wiki Grepolis HU
Hydra wiki logo.png

Leírás

Az esemény időszaka alatt minden városodban megjelenik a hidra. A célod, hogy elűzd, mielőtt letelik az időd. Ennek érdekében le kell vágni a fejeit és hatot összeszedni, amit aztán elégethetsz. Minden csatában, amit vele vívsz, esélyed van megszabadítani e főtől a lényt. A harc azonban időt és egységeket követel tőled, de cserébe nyersanyaghoz és áldáshoz juthatsz. És persze ne feledkezzünk meg az esélyre, hogy nem fejetlenül térnek vissza csapataid, már ha visszatérnek, hiszen egy ilyen veszélyes út magában hordozza a kudarc lehetőségét. Ha viszont sikerül 6 fejet begyűjtened, úgy el tudod őket égetni, elűzni a hidrát, lezárni a portált és begyűjteni a végső jutalmat.

Hydra main screen.png

Hol találod a hidrát

A hidrát a városod öblében, délen találhatod. Csak egy hidra van, amelyet bármely városodból el tudsz érni.

Hydra bay.png


Cél

Küldj egységeket a harcba, hogy megszerezzék a 6 hidrafejet. Ezt követően el tudod ezeket égetni, és így elűzni a lényt. A fejek beszerzése után nem tudsz többé egységeket küldeni a hidra ellen, akkor már csak az égetés vár sorára.

Fejek megszerzése

A portálban különféle támadásokat tudsz küldeni a hidra ellen. Minden támadásnak saját ideje van. Annak érdekében, hogy megkezd a harcot, bizonyos mennyiségű egységre van szükséged. Minden harc végén bizonyos mennyiségű nyersanyag és áldás vár jutalmul. Ráadásul arra is esélyed van, hogy megszerezd a hidra egy fejét, de ne feledd, arra is mindig van esély, hogy odavesszenek az egységeid.

Hydra units send.png

Az esemény jutalma

Mind a hat fej begyűjtése után a portált meg tudod szüntetni. Ez eltávolítja a portált a városodból és a jutalmat a kibővített jutalomtáradba helyezi.