Innen: Wiki Grepolis HU
A lap korábbi változatát látod, amilyen Moira (vitalap | szerkesztései) 2018. november 5., 21:22-kor történt szerkesztése után volt. (Fejek megszerzése)
Hydra wiki logo.png

Leírás

During the event period a Hydra spawns in all your cities. You goal is to banish the Hydra before the time runs out. In order to banish the creature, you have to collect 6 Hydra heads and burn them. Hydra heads can be found whenever you fight it. The fights take time and require some units. Completing fights provides you with resources or favour. Additionally you have the chance to get a Hydra’s head, but there is always the risk to lose all units you sent into the fight. After collecting all 6 heads you can banish the Hydra and collect the final reward.

Hydra main screen.png

Hol találod a hidrát

A hidrát a városod öblében, délen találhatod. Csak egy hidra van, amelyet bármely városodból el tudsz érni.

Hydra bay.png


Cél

Küldj egységeket a harcba, hogy megszerezzék a 6 hidrafejet. Ezt követően el tudod ezeket égetni, és így elűzni a lényt. A fejek elégetéséig folyamatosan egységeket tudsz a hidra ellen küldeni és így még több jutalom megszerzésére lesz lehetőséged.

Fejek megszerzése

A portálban különféle támadásokat tudsz küldeni a hidra ellen. Minden támadásnak saját ideje van. Annak érdekében, hogy megkezd a harcot, bizonyos mennyiségű egységre van szükséged. Minden harc végén bizonyos mennyiségű nyersanyag és áldás vár jutalmul. Ráadásul arra is esélyed van, hogy megszerezd a hidra egy fejét, de ne feledd, arra is mindig van esély, hogy odavesszenek az egységeid.

Hydra units send.png

Az esemény jutalma

Mind a hat fej begyűjtése után a portált meg tudod szüntetni. Ez eltávolítja a portált a városodból és a jutalmat a kibővített jutalomtáradba helyezi.