InnoGames

Innen: Wiki Grepolis HU
A lap korábbi változatát látod, amilyen Moira (vitalap | szerkesztései) 2015. július 31., 07:01-kor történt szerkesztése után volt. (→‎Grepolis)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Jump to navigation
Inno.png

Története

Eike Klindworth első rajza a Klánháború falváról

A fejlesztő cég története egészen 2003-ig vezethető vissza. Ebben az évben, a két testvér, Eike, és Hendrik Klindworth nekifogott az első, böngésző alapú játékának, a Klánháború-nak, Michael Zillmer támogatásában. A motivációt az nyújtotta nekik, hogy egy olyan játékot alkossanak, amely saját maguk szórakoztatására is jó, és sok tapasztalatot szerezhetnek e téren. A hobby projecthez képest a Klánháború sokkal több játékost vonzott, mint amire számítani lehetett. A játék 2003-as indítását követően a regisztrált játékosok száma már elérte a több ezret, és 2004 elejére egy újabb világ megnyitása vált szükségessé. A játék gyorsan fejlődött, és a játékosok száma 2005 tavaszára már elérte az 50.000-et.

Hobbiból hivatás

Az InnoGames csapata 2012-ben

Mivel a játék gyorsan fejlődött, a 3 alapító eldöntötte, hogy teljes energiájukat, és idejüket a játék fejlesztésére fordítják. 2005 végére a játék már sok vizuális újdonsággal, és sok kiegészítővel bővült. Az InnoGames-t 2007-ben alapították, hogy a játékot fenntarthassák, és újabb játékokat debütálhassanak. Azóta a cég befolyása egyre csak nő, és a regisztrált játékosok száma már elérte a 100 milliót! Az Innogames az egyik legnagyobb játékfejlesztő cég a Massive Multiplayer Online (MMO) játékok piacán. Nem csak a játékosok száma gyarapodott, hanem a fejlesztőké is. Mostanára már 200-an dolgoznak az Innogames hamburgi központjában. E mellett a játékait több országban is publikálta, és ez az egyetlen cég, amely engedélyt kapott arra, hogy Koreában alapítson leányvállalatot. Azóta több országban jelennek meg a cég játékai, köztük Magyarországon is.

Bővítés

A Klánháború sikerei után a cég újabb játékokat kezdett el tervezni. 2008-ban debütált a The-West, 2010-ben a Grepolis, és 2012-ben a Forge of Empires (FoE).

Klánháború

Klanhaboru.jpeg

A Klánháború egy online stratégiai játék, amely a középkor kezdetén zajlik. Minden játékos a játék kezdetén egy kicsinyke falu uralkodója, akinek feladata és célja, hogy falucskájából egy hatalmas, dicsőséges birodalmat építsen ki.

A játék folyamán a kicsinyke falut vezetve, növelve a termelést, a kereskedelmet és a hadsereget, a birodalom kiterjed, egyre több és több falucskát, várost foglalva magába.

Csakhogy nem csak egy játékos szeretné ugyan azt elérni: A Világ Ura lenni. A környező falvak, városok urai is mind erre a címre pályáznak, sereget gyűjtenek, megerősítik a falvaikat, hogy talpon maradjanak a versenyben, és a dicsőséges jövő csak az övék legyen.


The-West

West.png

Lépj Jesse James és Billy, a Kölyök nyomdokaiba! Izgalmas kalandok sora és Klondike kincse vár rád a régi Vadnyugaton! A The West egy online szerepjáték, amely a régi Vadnyugatra repít el téged. Karaktered bőrébe bújva izgalmas kalandok várnak rád. Fordulatos történetek során segítheted a telepeseket, akik értékes jutalmakkal honorálják fáradozásaidat. Kísérjen szerencse utadon, és kitartásod jutalma arany legyen!

Válasszad ki végzeted! Legyél bár hős katona, dolgos munkás, izgága kalandor vagy hencegő párbajhős, számos képesség fejlesztésének kombinálásával a neked megfelelő karaktert alkothatod meg. De jól vigyázz, mert rajtad múlik, hogy hősöd képes lesz-e megállni helyét a Vadnyugat kihívásai között!

Az játék állandó fejlesztése gondoskodik a fordulatokkal teli virtuális életről, amely egy izgalmakban dús, dinamikus élményt biztosít több mint két és fél millió játékosnak. Csatlakozz te is!

Grepolis

Grepofelülről.jpeg

Készen állsz, hogy uralmad alá hajtsd az ókori Hellászt? Hogy Nagy Sándor, Perszeusz, Leonidász, Achilleusz és más görög hősök lába nyomába lépj? Ha igen, csatlakozz hozzánk egy különleges kalandban, amely az ókori görögök világába kalauzol téged!

Ebben a böngésző alapú on-line játékban a te feladatod, hogy kis poliszodat hatalmas metropolisszá fejleszd, erős sereget és ütőképes flottát toborozz, majd távoli szigetek hódításába kezdj. A dicsőséghez és hatalomhoz vezető utadat választásod szerint öt isten egyengetheti: Zeusz, Héra, Athéné, Poszeidón, Hádész vagy Artemisz. Isteneid irántad tanúsított kegye dönthet győzelem és vereség közt.

Forge of Empires

A Forge of Empiresben különböző történelmi korokban irányíthatod városod sorsát. Izgalmas feladatok és sokat követelő kihívások várnak rád.

Már a kőkorszaktól kezdve kutass fel építkezési típusokat és technológiákat azért, hogy településeddel a következő korszakba léphess.

Foe.jpeg

Teljes hadjárat esetén virágzó várost építhetsz, és te lehetsz egy egész kontinens ura.

Fedezd fel az emberiség legnagyobb vívmányait, és biztosítsd magadnak a hozzáférést speciálisabb egységekhez, ritka árukhoz és látványos épületekhez.

Vezesd át városod az emberiség történelmének különböző korszakain. Építs egyedi épületeket, amelyektől városod lenyűgöző lesz.

Vívj izgalmas csatákat, és légy te a nap hőse, csapataid különleges képességének és a terep természetének a segítségével.

Párbaj keretében mérd össze tudásodat barátaiddal és ellenfeleiddel a csatatéren, és taktikai ügyességed segítségével leckéztesd meg őket.

Jó játékot kíván: a Grepolis csapata!