Jutalomtár

Innen: Wiki Grepolis HU
A lap korábbi változatát látod, amilyen Trys Asgon (vitalap | szerkesztései) 2014. január 13., 18:15-kor történt szerkesztése után volt. (→‎"""Bónuszok""")
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Jump to navigation

Mi az a Jutalomtár?

A jutalomtár egy olyan új elem, amely lehetővé teszi az események során a boltokban szerzett hatások és varázslatok tárolását.
A nagyszerű dolog a Jutalomtár kapcsán, hogy bármikor hozzáférhetsz a benne tárolt elemekhez, így szükség szerint tudod beosztani jutalmaid. Így búcsút mondhatsz azon időknek, mikor építési időszakokban érvényesül a dupla harci pont bónuszod.

Hogyan érheted el a Jutalomtárat?

A Jutalomtár eléréséhez kattints a feljegyzések, és az áttekintések között lévő kis ikonra a felső menü sávban. Ez az a gomb, amelyen egy kis erszény képe van (ahogy alant láthatjátok).

Jutalomtár 1.png

A Jutalomtár használata

Itt látható egy kép, amely megmutatja, hogy mutat a Jutalomtár

Image001.png


A Jutalomtár egyes elemei felett tartva a kurzort feljön az információs panel, amely az elem jellemzőit sorolja fel. Ha egy tárolt elemre kattintasz akkor választhatsz két opció közül: a Inventory3.png jel esetén az elem használata mellett döntesz, Inventory2.png esetén pedig kitörlöd az elemet a Jutalomtárból

  • Mivel a legtöbb elem az éppen aktív városra hat, gondoskodj róla, hogy a megfelelő városod legyen aktív, mielőtt használsz egy elemet a Jutalomtárból.


*Megjegyzés: Egyszerre több elemet is tárolhatsz az azonos típus közül.

Elemek hozzáadása a Jutalomtárhoz

Nagyon könnyű elemeket adni a Jutalomtárhoz.
Amikor egy jutalmat vásárolsz, akkor vagy a Inventory3.png gombra kell kattintanod, hogy a jutalmat azonnal érvényesítsd, vagy pedig a Inventory.png gombot, hogy a vásárolt elemet a Jutalomtárba emeld át.

Helyek

Valamennyi játékos 5 helyet kap alapesetben. Azonban további 5 helyet vásárolhatsz, darabonként 50 aranyért. Ez a tétel egyszeri fizetség, vagyis amint megveszel egy helyet, azt azonnal és időkorlát nélkül használhatod, a használati jog nem fog lejárni az adott világon. Összesen tehát 10 helyed lehet a jutalomtárban.

  • Ha úgy szeretnél egy elemet berakni a Jutalomtáradba, hogy ott nincs szabad hely, akkor nem vásárlod meg az elemet, hanem egy hiba üzenet jelenik meg a vásárlás helyett, amely figyelmeztet arra, hogy vagy használd el a vásárolni szándékozott elemet, vagy pedig tegyél szabaddá egy helyet a Jutalomtárban.

Bónuszok

A Jutalomtárban tárolható bónuszokról bővebben itt olvashatsz: Bónuszok

Jó játékot kíván: a Grepolis csapata!