Klánháború

Innen: Wiki Grepolis HU
A lap korábbi változatát látod, amilyen Trys Asgon (vitalap | szerkesztései) 2013. december 23., 10:00-kor történt szerkesztése után volt.
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Jump to navigation

Klánháború

A Lovag

A Klánháború a kora középkor világába kalauzol el minket. Minden játékos egy kis falu irányításával kezd, és törekszik az egyre nagyobb hatalomra és dicsőségre. A te uralmad alatt a falu várossá gyarapodik, a termelés növekszik, és a kereskedelem virágzik.

Jól vigyázz azonban, mert nem csak a te településed növekszik, hanem szomszédaid is egyre erősebbek lesznek! Minden városnak - minden játékosnak - ugyanaz a célja, mint neked, hogy még erősebbek legyenek, hogy ők uralják a környéket! Építs falakat, toborozz egységeket, küldj vad harcosokat a barbár falvakba rabolni, és fosztogatni.

A játék során más játékosokkal is találkozol. Köss barátságokat, alkossatok egy klánt, hogy együtt harcolva segítsétek és támogassátok egymást.

A városod növekedtével erősebb leszel, egyre jobb és jobb egységeket képezhetsz barakkodban, műhelyedben és istállódban, és egy napon elérkezel arra a pontra, hogy elfoglalj más falvakat, városokat, így terjesztve birodalmad határait minél messzebb.

Csatlakozz ingyen most! Ez az on-line világ várja, hogy meghódítsd! Klánháború


Klánháború városkép.jpg

Jó játékot kíván: a Grepolis csapata!