Támadás Tervező

Innen: Wiki Grepolis HU
A lap korábbi változatát látod, amilyen Trys Asgon (vitalap | szerkesztései) 2013. április 4., 16:36-kor történt szerkesztése után volt.
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Jump to navigation

A Támadástervező a 2.0-as verzió -val került be a játékba.

A Támadás Tervező segítségével gyorsan, és egyszerűen tervezheted meg támadásaidat, illetve támogatásaidat. Könnyű áttekintés, és praktikus összeállítás jellemzi a Támadás tervező arculatát, e mellett megoszthatod terveidet társaiddal, és szövetségekkel is. Hasznos főleg előre eltervezett támadásoknál, és leegyszerűsíti hadmozdulatokat.


A Támadástervező megnyitása

A Támadástervező használatának alapfeltétele, hogy a Kapitány aktiválva legyen. Ezen Prémium funkció nélkül nem leszel képes használni a Támadástervező adta előnyöket.

A Támadástervező a lap tetején található, az áttekintés felbukkanó menüben. Megnyitásához kattints a "Támadástervező" feliratra:


Támadástervező megnyitása.png

Támadástervező használata

Hogy új tervet hozz létre, kattints az "Új terv létrehozása" ikonra, add meg a terv nevét, és a támadni kívánt város nevét ( egy kis felbukkanó ablak segíteni fog neked a város pontos nevének megjelenítéséhez). A tervhez írhatsz leírást, vagy emlékeztetőt, hogy több terv esetén meg tudd különböztetni őket.


Új terv készítése.png

Ha létrehoztad a tervet, automatikusan meg fog jelenni egy városáttekintő panel, amelyen kiválaszthatod a támadásra szánt városokat. Egyszerre több város is szerepelhet a listádon, de a kezdetben szakszerű egyszerre csak 1 várost bevonni a tervezésbe.


Város kiválasztása.png


Ha kiválasztottad a várost, a városhoz tartozó panel lejjebb fog csúszni, és meg fognak jelenni a jelenlévő egységek. Válaszd ki melyik egységekkel szeretnél támadni, és állítsd be a mennyiségüket. A felbukkanó ablakban megjelennek még az alapvető információk a támadásról, és itt tudod beállítani az érkezési időt is:


Egységek kiválasztása 2.png

A tervezőben több szűrő is a rendelkezésedre áll:

1.: Az úton lévő egységek figyelembe vételének be-, illetve kikapcsolása

2.: A már más tervben részt vevő egységek figyelembe vételének be-, illetve kikapcsolása

3.: Lehetőséges van egy egységfajtát törölni a tervezésből. Ezt a piros "X"-re kattintva teheted meg. Ennek a visszavonására szolgál a "minden egység megjelenítése" ikon

4.: Városok rendezése városnév szerint

5.: Városok rendezése a támadott várostól való távolság szerint


Ha mindent beállítottál, és el szeretnéd menteni a tervedet, kattints a "Parancs hozzáadása" ikonra a pult alján. Ilyenkor a terv megjelenik a Támadástervező ablak menüpontjai közt:


Tervezés megléte.png

Támadási figyelmeztetés, és a támadás indítása

Fontos: A támadástervező nem fogja elküldeni az egységeket, amikor lejár az idő, csak egy figyelmeztetést küld a játékos részére, hogy a támadás indításának az ideje hamarosan közeleg:

Figyelmeztetés.png

Ha úgy érzed, el szeretnéd indítani a tervben leírt támadásokat, kattints a zöld-nyilas kardra a menüpulton, és hagyd jóvá a támadást az előzőleg már beállított katonákkal:

Támadás indítása.png

Terv megosztása

Ha meg szeretnéd osztani tervedet egy játékossal, vagy egy szövetséggel, kattints a Terv nevére, és ott add meg a jogosultságokat:

Jogosultságok hozzáadása.png

Jó játékot kíván: a Grepolis csapata!