Kapitány

Innen: Wiki Grepolis HU
A lap korábbi változatát látod, amilyen Moira (vitalap | szerkesztései) 2013. június 4., 06:06-kor történt szerkesztése után volt. (→‎Biztosított előnyök)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Jump to navigation
Kapitány

Költségek, Időtartam


A Kapitány “felbérlése” 14 napra 100 aranyba kerül.


Biztosított előnyök

A kapitány tapasztalt tengerész, aki már sok ellenséges flottát legyőzött. Tapasztalata igazi érték tengeri hadaid számára. Az ő hatására a tengeri egységeid 20%-kal erősebbek a harcban és áruid kétszer gyorsabban jutnak el más szigetekre. Ő biztosítja számodra a Támadás Tervező használatának lehetőségét is.

A kapitány ad lehetőséget arra, hogy támadásaidat megtervezd, illetve a szigeted NPC falvait egyetlen kattintással sarcold. A kapitány által biztosított ezen funkciókat az Áttekintő panelen található prémium-ikonon keresztül érheted el.


Fontos: Kapitány csak a tengeri csapatok erejét növeli meg 20%-kal, szárazföldi egységek erőnöveléséhez Parancsnokra van szükséged.


Természetesen ha más városba küldöd védekezni az egységeidet, akkor a támogatást kapó város játékosainak a bónusza érvényesül, legyen az prémium, tudomány, fal, vagy mágia.

Kapcsolódó oldalak

Helytartó Kalmár Főpapnő Parancsnok Kapitány

Helytartó1.png


Kalmár1.png


Papnő1.png


Parancsnok1.png


Kapitány1.pngVissza a Prémiumhoz
Vissza a kezdőlapra
Jó játékot kíván: a Grepolis csapata!