Innen: Wiki Grepolis HU
A lap korábbi változatát látod, amilyen Oldfox (vitalap | szerkesztései) 2022. augusztus 3., 09:41-kor történt szerkesztése után volt. (→‎Engedélyezett Scriptek)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)

Az itt található scriptek nem az Innogames fejlesztései, ezért azok működését nem tudjuk garantálni. A működéssel és a felmerülő problémákkal kapcsolatban a script írójához érdemes fordulni, a Szupport nem tud segíteni.

Engedélyezett Scriptek


Scriptek telepítése


A scriptek neve mellett található linkre kattintva érhetők el a scriptek. A megnyíló oldal jobb felső sarkában található egy Install felirat. Erre kattintva lehet az adott scriptet telepíteni.

Scriptek engedélyeztetése


A még nem engedélyezett scripteket minden esetben engedélyeztetni kell a Szupporttal! Ezt az ügyfélszolgálaton lehet megtenni egy üzenet kíséretében, amiben leírjátok, hogy mire jó a script és honnan lehet letölteni.

Nem engedélyezett scriptek


Tiltott minden olyan script, ami a játékon belül valamely tevékenységet automatizál, legyen az támadás, támogatás, farmolás vagy építkezés. Egyszerűbben: minden, ami nincs az engedélyezett listán. Ilyen scriptek használata szankciókkal jár, amely a játékból való teljes kizárásig vezethet.