Innen: Wiki Grepolis HU

Az itt található scriptek nem az Innogames fejlesztései, ezért azok működését nem tudjuk garantálni. A működéssel és a felmerülő problémákkal kapcsolatban a script írójához érdemes fordulni, a Szupport nem tud segíteni.

Engedélyezett Scriptek


  • Támadás jelző - Riaszt, ha beérkező támadásod van.
  • Report Converter (GRC) - A jelentéseket BB kóddá konvertálja, és hasonló apró, de kedvelt elemek.
  • Offline eszköz - A collection of tools such as a map viewer, travel time indicator as well as more.
  • Dio Tools - a friss verzió
  • Grepodata Indexer - beleértve a plugineket is. (ez az oldal regisztrációt igényel az Indexer elem használatához).

Fontos: a Vakond és a Quack Toolset korábban engedélyezettek voltak és a meglevő használók sem kerülnek szankció alá, de linket nem biztosítunk hozzájuk többé.

Scriptek telepítése


A scriptek neve mellett található linkre kattintva érhetők el a scriptek. A megnyíló oldal jobb felső sarkában található egy Install felirat. Erre kattintva lehet az adott scriptet telepíteni.

Scriptek engedélyeztetése


A még nem engedélyezett scripteket minden esetben engedélyeztetni kell a Szupporttal! Ezt az ügyfélszolgálaton lehet megtenni egy üzenet kíséretében, amiben leírjátok, hogy mire jó a script és honnan lehet letölteni.

Nem engedélyezett scriptek


Tiltott minden olyan script, ami a játékon belül valamely tevékenységet automatizál, legyen az támadás, támogatás, farmolás vagy építkezés. Egyszerűbben: minden, ami nincs az engedélyezett listán. Ilyen scriptek használata szankciókkal jár, amely a játékból való teljes kizárásig vezethet.