Föníciai kereskedő

Innen: Wiki Grepolis HU
Jump to navigation

Velerios - Föníciai kereskedő

A föníciaiak uralták az ókor tengeri kereskedelmi útvonalait, és ennek köszönhetően nagy gazdagságra tettek szert. Behajózták a nagy tengereket nyersanyagokkal és saját készítésű termékekkel kereskedve.


VeleriosVelerios az egyik legnagyobb föníciai kereskedőcsalád sarja, aki eljött Grepolis tengereire, hogy távoli földek harcosait és nyersanyagait kínálja neked.Miután felépítetted a Piacot és a Kikötőt megjelenik Velerios hajója a városnézetben és nyolc órán át marad ott. Ha több várossal rendelkezel, Velerios véletlenszerűen dönti el, hogy melyik kikötődben jelenik meg. Ezen idő alatt tudsz vele kereskedni. A 8 óra leteltével elhagyja kikötődet és csak 24 óra múlva tér vissza valamely városodba, hogy újból kereskedhess vele.


Velerios hajója.jpg


A hajójára kattintva tekintheted meg az ajánlatait:

Velerios ajánlatai.jpg

Az ablak bal oldalán látod Veleriost és köszöntőjét. Alatta látható, hogy a hajója még meddig tartózkodik a kikötődben. Itt korábban is el tudod bocsátani, ha nem szeretnél vele többet kereskedni. Ezáltal meg tudod határozni, hogy mikor jelenik meg újra valamely városodban.

A jobb oldalon láthatod az ajánlatait. Ezüstért cserébe szárazföldi reguláris és - nagyon ritkán - mitológiai egységeket is vásárolhatsz tőle. Ezen felül nyersanyagot is cserélhetsz. Velerios egy ajánlatát csak egyszer tudod elfogadni.

Az, hogy mennyi nyersanyagot kínál megvételre, a kikötőd szintjének függvénye.

Prémium

50 aranyért bármikor bármelyik általad választott kikötődbe meghívhatod Veleriost, hogy kereskedni tudj vele. Ez akkor lehet hasznos, ha gyorsan van szükséged valamely egységre, vagy nyersanyagra.


Vissza a kezdőlapra
Jó játékot kíván: a Grepolis csapata!