Háború kereke

Innen: Wiki Grepolis HU
Jump to navigation
WoBForumBanner.png

Tükhé és kereke ismét tiszteletét teszi Grepolis világába ... de egy kis csavarral! Mert most az istenek nagyszabású csatákra vágynak!

Mi Tükhé háború kereke?

A háború kerék esemény, amely egyedi módon ad lehetőséget csodás jutalmak szerzésére. Az esemény felváltja Tükhé Szerencse Kereke eseményünket váltja fel, ám a művészek nagyszabású csatákra fókuszálnak. Ebben az eseményben városaid nagyszabású, dicső csatákra készülnek az istenek nevében. Erőfeszítésük elégedettséggel töltötte el az isteneket, akik Tükhét küldték, hogy jutalmatok elhozza nektek. Bizonyítsátok elkötelezettségeteket és Tükhé kegye rátok szál.

Hogyan játszok?

Kezdésként nyomd meg a képernyőd alsó sarkában lévő harci parancsnok:

Wheel of battle event icon.png

Ez megnyitja a háború kerekét! A kerék sok speciális hatást tartalmaz, amit fel tudsz oldani, amelyek közül a legegyedibb és áhítottabb a nap specialitása. Természetesen naponta változik, hogy ez mi is, így gyorsan kell lépni, mielőtt eltűnik!

Napi specialitás Esemény Jutalomtár

DailySpecialWoF.png


EventInventoryWoF.png

A középső "pörgetés" gombra kattintva tudod megpörgetni a kereket. Minden pörgetés 10 Tükhé érmébe kerül.

SpinResetWoF.png

Ha a bal oldalon lévő InfoButtonWoF.png gombra kattintasz, megláthatod, hogy milyen jutalmak vannak a keréken. Ha nem látsz ott semmit, ami tetszene, a "visszaállítás" gombbal újra installálhatod a kereket 15 TÜkhé érméért. Ez törli a kerékről a jutalmakat és újra sorsolja, hogy mi legyen ott, de egyben meg is pörgeti a kereket, így a 15 érmédért nem csak új jutalmak jelennek meg a kereken, de egyet meg is szerzel belőlük. A kerék természetesen naponta is frissül, a régiek helyére új jutalmakat téve.

Ha nyersz a keréken, a jutalmad az esemény jutalomtárba kerül. Ez egy ideiglenes tároló, amiben 8 jutalom lehet. Ha televan, nem tudod addig pörgetni a kereket, ameddig vagy el nem használsz, vagy tárolsz vagy törölsz innen egy vagy több jutalmat.

WoB wiki illustration.png

A kerék minden pörgetése arra ihleti a művészeket, hogy a nagy díj festmény egy újabb darabját alkossák meg. A festmény alatti sáv jelzi, hogy e művészeti alkotás létrehozásában hol tartanak, és ha elkészültek, tied a Nagydíj! Ekkor felterik a vásznat és tengeren túli útra küldik alkotásukat, ahogy új műbe vágnak bele!

DoublePrizeWoF.png

Még egy dolog történik pörgetésenként. Ugyanis minden pörgetéshez az istenek isteni mannával áldanak meg. Töltsd fel az isteni manna sávodat, hogy a duple jutalom erejét aktivált. Ha ez megtörténik, a kerék következő pörgetése dupla jutalommal jár!

Hogy szerzed Tükhé érméket?

Ahogy más események során, úgy itt is mindennapos tevékenységek során tudsz érméket szerezni, pl. építkezés, kiképzés. Ugyanakkor aranyért is tudsz Tükhé érméket szerezni!

TycheCoinsCollectWoF.png


Mit nyerhetek?

A keréken található csodás jutalmat kellett egyed, izgalmas díjak is várnak! Elsőként is tartsd a szemed az isteni harci stratégián! Ez a varázslat megnöveli a szerezhető harci pontokat. Emellett a kedvenc egységeid egység erősítései is várhatók, pl. mantikórok!

De az esemény nem lenne teljes egy teljesen új jutalom nélkül, az a Soteria temploma!

Soteria temploma
SoteriasShrine.png

A templomt hatalma a csapataidon át sugárzik!

A városban lévő védő egységek a hatás szintjeiként 0.7%-kal erősebben védekeznek. Ez egy fejleszthető hatás, használatkor a kiválasztott város a hatás +1 szintjét kapja meg, maximum 10-ig.

Ez a hatás végleges.*


Kitüntetések

Emelett kizárólagos kitüntetéseket is szerezhetsz a profilodra, hogy mindenki láthassa kemény munkád eredményét!

Ne hagyj esélyt

Egy adott nap összes jutalmát megszerezted a keréken.

WoFleave no chance.png

Szerencse kontroll

Egy napon belül kétszer is megváltoztattad a szerencse kerekét.

WoF fortune control.png

Tüché kihívója

Pörgesd meg a kereket 80-szor Pörgesd meg a kereket 120-szor Pörgesd meg a kereket 170-szor Pörgesd meg a kereket 250-szor
WoF tyches challenger1.png
WoF tyches challenger2.png
WoF tyches challenger3.png
WoF tyches challenger4.png

Halhatatlanok szerencséje

Nyerj 5 napi specialitást Nyerj 10 napi specialitást Nyerj 17 napi specialitást Nyerj 25 napi specialitást
WoF fortune of immortals1.png
WoF fortune of immortals2.png
WoF fortune of immortals3.png
WoF fortune of immortals4.png

Ünnepi múzsa

Fejezz be 5 festményt Fejezz be 10 festményt Fejezz be 15 festményt Fejezz be 20 festményt
WoF festive muse1.png
WoF festive muse2.png
WoF festive muse3.png
WoF festive muse4.png
Jó játékot kíván: a Grepolis csapata!