Hádész portálja

Innen: Wiki Grepolis HU
Jump to navigation
Hades Portal logo.png

Időtartam

Az esemény 3 napon át tart, kezdete 2017.május 15. 10:00 (szerver idő).

Leírás

Az esemény során kapu nyílik a városodból Hádész birodalmába, a célod pedig az lesz, hogy ezt a portált elpusztítsd. Azonban ehhez Hádész 6 kövére lesz szükséged, amit az alvilágba küldött expedíciók során tudsz megszerezni. Az expedíciók időbe telnek és katonákat kell rá áldoznod, ráadásul mindig van arra is esély, hogy egy ilyen veszélyes küldetés során elpusztul mindenki, aki útra kelt. Ha sikerül bezárni a kaput, megkapod a végső jutalmat, ha pedig aktívan részt veszel, úgy exkluzív kitüntetést szerzel.

Hades Portal main screen.png

Portál megnyitása

A városban lévő portál ikonra kattintva tudod megnyitni, és összesen egy portál van, amit meg tudsz nyitni, bárhány városod is legyen.

Hades Portal in city.png

Cél

Küld kalandozni csapataid, hogy megszerezd a köveket. Ennek segítségével tudod bezárni a portálokat és begyűjteni a végső jutalmat. A portál bezárása után többé nem tudsz oda csapatokat küldeni.

Kövek megszerzése

A portálban különféle kalandokba keveredhetsz. Minden kaland más időtartamot vesz igénybe. A kaland megkezdéséhez bizonyos mennyiségű egységre van szükséged. A kaland végén valamennyi nyersanyagot és áldást kapsz. Emellett esélyed van arra, hogy Hádész követ is találj, de mindig van arra is esély, hogy valamennyi egységed odaveszik a kaland során.

Hades Portal adventure.png
Hades Portal adventure reward.png

Jutalmak

A 6 kő összegyűjtése után meg tudod szüntetni a portált.

Ez eltávolítja a portált a városodból és 6* szárazföldi terjeszkedést ad a kibővített jutalomtáradnak. Ezek mindegyike +100 lakost ad az aktív városodnak (1/város).

Hades prize.png

Kitüntetés

Ezeket a kitüntetéseket tudod megszerezni az esemény során:

Portal destruction

Portal destruction award.png

Jó játékot kíván: a Grepolis csapata!