Halloween 2015

Innen: Wiki Grepolis HU
Jump to navigation
Hween 2015 logo.png

Az idei Halloweeni esemény során lehetőséged lesz rá, hogy mágiát gyakorolj! 8 különféle hozzávalót (áldozati tárgyat) használhatsz fel arra, hogy jutalmakat szabadíts fel, amelyekkel uralni tudod ellenfeleid. Mindennapi játék események során tudsz ezekre az áldozati tárgyakra szert tenni. Ilyen cselekmények pl. az épületek bővítése, támadás, kutatás és más játékon belüli lépések.

Ha van elég áldozati tárgyad, a fő esemény képernyőn tudod összekeverni őket, hogy a végén egy értékes jutalommal a kezedben hagyhasd ott az oltárt. A létrehozott idézés receptúrája bekerül a receptkönyvedbe a jövőbeli felhasználás reményében.

Az idézésekben szerzett jutalmakon kívül arra is van módod, hogy más játékosokkal mérd össze tudásod a napi ranglistán. Minden adott nap top listájának első helyezettje megkapja a mester idéző kitüntetést, az összesített lista első 4 játékosa pedig a nagymester kitüntetést!

Idézések

Hween 2015 overview.jpg

Az idézéshez elsőként is három áldozati tárgyat kell beszerezned. Teljesen mindegy, hogy milyen anyagot használsz fel, sőt, azonos fajtából is használhatsz többet is. Ha megvan a szükséges mennyiség, ragadd meg őket és vidd az esemény képernyő elérhető helyeire. Amint mindhárom ott van, csak az "idézés" gombra kell kattintani.

Amint oda kattintottál, a nyersanyagokat összekevered és az idézésből egy jutalmat szerzel. Ezt azonnal fel is használhatod, vagy elrakhatod a jutalomtárba, ha van ott hely. Amíg azonban nem tettél vele valamit, nem vitted el a fő képernyőről. nem tudsz új idézésbe kezdeni

Áldozati tárgyak gyűjtése

Hween 2015 overview1.png

A Grepolis játszása során bukkanhatsz különféle áldozati tárgyakra. Lent találhatsz néhány általános cselekményt, ami ilyen tárggyal kecsegtet:

  • Támadás és védekezés
  • Egységek kiképzése
  • Kutatás
  • Építkezés
  • Varázslás

A naponta megszerezhető tárgyak mennyisége 10 darabra van korlátozva. Ugyanakkor arany ellenében annyit vásárolhatsz, amennyit szeretnél, ám vigyázat, az ár minden vásárlással az alapárral emelkedik (éjfélkor frissül az ár és visszaáll alapárra).

Kép Symbol bat.png Symbol bone.png Symbol rat.png Symbol witch.png Symbol lich.png
Symbol mandrake.png
Symbol cyclops.png Symbol ruby.png
Név Denevérszárny Csont Patkányfarok Boszorkányujj Lich por Mandragóra Küklopsz koponya Rubint
Arany ár alapérték 40 40 40 40 60 60 90 90

Idézések könyve

Hween 2015 book.jpg

Az idézések könyve automatikusan feljegyzi áldozati tárgy kombinációidat, hogy könnyebben tudj rájuk hivatkozni! Az idézéseket a jutalom típusa szerint rendezzük, de elérhetőség szerint, vagy a szükséges nyersanyagok szerint is kereshetsz a könyvedben.

Ha kísérletezés nélkül szeretnél hozzáférni egy ismeretlen idézéshez, ezt kisebb mennyiségű arany ellenében tudod megtenni.

Rangsor

Hween 2015 rankings.png

Minden játékos versenyezhet egymással napi szinten a létrehozott idézések számának alapján. Minden alkalommal, amikor végre hajtasz egy idézést, véletlenszerű vérpontot kapsz (maximum 10 pont értékig). Ezen a pontokon alapul a ranglista. Mindegy, hogy mely idézéshez fordulsz, mindig azonos esélyed van bármely pontmennyiségre.

Amint végrehajtod az első idézést, a neved felkerül a napi listára. Az adott nap győztese (1. helyezett) egy kitüntetést és egy hatást is megszerez magának. Minden nap este 8-kor a napi listát kiértékeljük és visszaállítjuk. A kiértékelést követően azonnal sor kerül a jutalmak kiosztására.

Kitüntetés: Mester idéző (napi kitüntetés)

Hween 2015 daily.png

Az összesített ranglista ugyanúgy működik, de ez nem kerül visszaállításra. Az esemény során, egészen a végéig folyamatosan fut.

Az összesített lista első 10 helyezettje több jutalmat is kap, amint az esemény véget ér. Ráadásként az első 4 helyezett megkapja a nagymesteri kitüntetést is az idei évre, amit a profiljukon feltüntethetnek!


Az összesített lista első 4 helyezettének kitüntetései:

Nagymester 2015

1. helyezett 2. helyezett 3. helyezett 4. helyezett
Hween 2015 award 1.png Hween 2015 award 2.png Hween 2015 award 3.png Hween 2015 award 4.png

Egyéb kitüntetések

Sötét idéző

1 idézést hajtott végre 5 idézést hajtott végre 25 idézést hajtott végre 50 idézést hajtott végre
Dark conjurer 1.png
Dark conjurer 2.png
Dark conjurer 3.png
Dark conjurer 4.png

Sötét idézéstudó

1 idézést talált 10 idézést talált 25 idézést talált 50 idézést talált
Dark scribe 1.png
Dark scribe 2.png
Dark scribe 3.png
Dark scribe 4.png

Folyamat jutalmak

Valamennyi játékos, aki egy bizonyos számú idézést hajtott végre, az alábbi jutalmakban részesül:

Végrehajtott idézés Jutalom
25 Administrator reward.png 2 hétre ingyen szerződik el hozzád a helytartó.
50 Overall culture level.png Egy teljes szintnyi kultúrát kapsz!*
  • Annyi kultúra pontot kapsz, amennyi a jelenlegi szinted egészét jelképezi (tehát amennyire szükséged lenne, hogy 0-ról a maxig juss a jelenlegi kultúrádban)
Jó játékot kíván: a Grepolis csapata!